0850 - 60 0850info@taxilaaglanden.nl|    Hét taxibedrijf van Zoetermeer, Leiden, Wassenaar, Den Haag, Delft, Rotterdam & omstreken!

Taxi van/naar Schiphol

Home / Luchthaven / Taxi van/naar Schiphol

Taxi van/naar Schiphol

Taxi Laaglanden heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi Laaglanden snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.

Welke taxi?
Wij adviseren om niet meer dan 4 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage.

Wanneer u veel bagage heeft is het mogelijk om een station wagen te reserveren, dit scheelt u in de kosten om een 8-persoons taxibus te nemen.

Bij meer als 4 grote koffers en handbagage adviseren wij u om een 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan.

Gaan er kinderen mee?
Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.

Hebt u kinderzitjes of een maxicosi nodig en wilt u deze bij ons reserveren. Dat kan! Wij hebben ook kinderzitjes waar u gebruik van kunt maken, per kinderzitje of een maxicosi rekenen wij €3,50.

Ritten vanaf Schiphol
Voor ritten vanaf Schiphol dient u de volgende gegevens te verstrekken, bij voorkeur per e-mail of via de internetsite om fouten in vluchtnummers te voorkomen;

  • datum en tijdstip aankomst vlucht;
  • vluchtnummer;
  • aantal passagiers;
  • namen van de passagiers;
  • bestemming.

Op Schiphol maken we gebruik van de vertrekhal om u op te halen. Deze functioneert als onze ophaalplaats. Hierdoor kunnen chauffeur en passagier elkaar niet meer mislopen.

Wanneer u bent geland verwachten wij u bij “VERTREK 3” deur C, wanneer u bij de bagage naar buiten loopt gaat u gelijk naar boven, daar is “VERTREK 3”.

De chauffeur neemt contact met u op zodra u bent geland. Wij houden zelf uw vlucht in de gaten a.d.h. van uw vluchtnummer. Deze ontvangen wij graag van u + plaatsnaam waar u vandaan vertrekt naar schiphol.

Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.